بهداشتی
10 مرداد 1399 توسط مهري قاسمي
✔استفاده از فویلهای آلومینیمی جهت طبخ غذا موجب آزاد شدن آلومینیم در مادهی غذایی شده، جذب آلومینیم را تا 100 برابر نیاز روزانه بالا می برد
✔آلومینیم فلزی است که در صورت زیاد بودن آن در غذای روزمره به سلولهای مغزی، کلیه و استخوان آسیب میرساند
✔همانطور که پخت غذا در قابلمهی آلومینیمی اشتباه است و شما را در معرض شکستگی استخوان و آلزایمر و بیماری کلیوی قرار میدهد، پخت غذا در فویل آلومینیمی یا نگهداری غذای داغ در این فویلها نیز به همین ترتیب است.