بهداشتی
???
✍1⃣ برای افزایش شیر مادران مصرف آش اوماج توصیه میشود
2⃣ پرهیز از سردیجات حداقل بمدت شصت روز
3⃣ مالش هر روز پستانها با گلاب
4⃣ پرهیز از موارد اضطراب آور
♦️ طرز تهیه آش اوماج
مواد لازم :
⭕️عدس نصف فنجان
⭕️سبزی آش شامل تره، مرزه و ریحان بنفش جمعاً 2 مشت پر
⭕️پیاز 2 عدد درشت
⭕️اوماج یا رشته آش خانگی 2 مشت پر
⭕️آرد 2قاشق غذاخوری
⭕️نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
⭕️آبگوشت مرغ یا گردن گوسفند 1 فنجان
⭕️کره گاوی به میزان لازم
طرز تهیه :
۱- پیاز را پوست گرفته و به صورت مکعبی ترجیحاً درشت خرد می کنیم و درون قابلمه می ریزیم.
۲- سپس عدس شسته شده، کره، نمک، زرد چوبه و فلفل و آب را به قابلمه افزوده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا عدس نیم پز شود. در قابلمه بسته باشد.
۳- وقتی عدس نیم پز شد، سبزی و آبگوشت را نیز به قابلمه می افزائیم.
۴- وقتی عدس و سبزی خوب پخت، اوماج یا رشته را نیز می افزائیم. اگر آش نیاز به آب داشت کمی آب می افزائیم و اجازه می دهیم اوماج یا رشته بپزد، در انتها دو قاشق آرد را درون مقداری آب سرد حل می کنیم به طوری که هیچ گلوله آردی درون آن وجود نداشته باشد. سپس آرد رقیق شده با آب را به قابلمه می افزائیم و خوب هم میزنیم. اجازه می دهیم آش دو سه جوش زده و جا بیفتد. البته دقت کنید تا ته نگیرد.
۵- در انتها یک تکه کوچک کره به آش می افزائیم و هم می زنیم.
برای خوش طعمتر شدن آش مجازید از تبحر شخصی در افزودن اقلام دیگر بهره ببرید